Μ

1.1

Μαλανδρένι, 29/03/2017

Το Moscofilero Σκούρα ταξιδεύει με την United Airlines

 

To  Moscofilero Σκούρα προσφέρεται για τους επόμενους μήνες στους επιβάτες της αμερικάνικης αεροπορικής εταιρείας United Airlines, στην Polaris Business Class και την Πρώτη Θέση, στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο.

Το Moscofilero έχει χρώμα απαλό, λευκοκίτρινο. Κυριαρχούν πλούσια αρώματα –απαλά και φρέσκα– λευκών λουλουδιών και αγιοκλήματος με νότες εσπεριδοειδών και γλυκολέμονου. Το στόμα έχει μέτριο προς γεμάτο σώμα, η οξύτητα δίνει δροσιά και νεύρο, ενώ τα αρώματα του στόματος ακολουθούν αυτά της μύτης. Κομψό, ισορροπημένο και με μακρά επίγευση.

Η United Airlines, μέλος της μεγαλύτερης αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance,  πρόσφατα ξεκίνησε ένα νέο πρόγραμμα στη διακεκριμένη καμπίνα Polaris, με το οποίο οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους “flights” κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, και δίνει την ευκαιρία για διεθνή προβολή και αναγνώριση των ελληνικών ποικιλιών κρασιού.

Η λίστα των κρασιών είναι επιλογή του Doug Frost, Master of Wine και Master Sommelier αλλά και φίλου του ελληνικού κρασιού. Τα κρασιά επιλέχθηκαν μέσα από μια εκτενή διαδικασία ανάμεσα σε κρασιά από όλο τον κόσμο και υπεύθυνος για την διανομή τους στην United Airlines είναι ο αποκλειστικός διανομέας μας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Diamond Importers.

See also:

  1. «Ανοιχτές Πόρτες 2015» στο Κτήμα Σκούρα!
  2. Οινόραμα – Το Κτήμα Σκούρα το Σάββατο 5 Μαρτίου θα παραμείνει κλειστό.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop