Τ
Τέσσερα κρασιά του κτήματος και τέσσερα μοντέρνων αποχρώσεων πιάτα στο ειδικό μενού, με το οινοποιείο του Άργους να εμπνέει την κουζίνα του εστιατορίου του Κεραμεικού την Τετάρτη 25/2.
Ο ίδιος ο Γιώργος Σκούρας αναλαμβάνει να σας γνωρίσει την ιστορία και την φιλοσοφία του αμπελώνα του, κι ο σεφ του «Safka» Samu Koskinen να ντύσει γευστικά τα κρασιά του στην οινογευσιγνωσία της Τετάρτης 25/2 στον Κεραμεικό. Στο ειδικό για την βραδιά μενού, το smörrebröd με gravlax, σάλτσα σμέτανα, τραγανή βύνη, κόκκινη ρόκα και βαλεριάνα έρχεται αγκαζέ με την Αρμύρα (Chardonnay 2013 ), μια χωριάτικη κόκκινη σούπα με κόκορα, τραχανά και κρουτόν από ψωμί σικάλεως συνδυάζεται με το Pόrtes (Merlot 2012 ), ενώ στη συνέχεια τα σιγομαγειρεμένα μοσχαρίσια μάγουλα με πουρέ σελινόριζας με γεύση κρεμμυδιών και σάλτσα με καπνισμένες πιπεριές Φλωρίνης παντρεύονται με τη Fleva (Syrah, 2013 ) και η πανακότα με γιαούρτι και βανίλια, crumble βρώμης, ψητά μήλα και αχλάδια με το Μοσχοφίλερο του 2014. Το κόστος συμμετοχής είναι € 33 το άτομο.
10388072_914244405260433_1986933811756299350_n
Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Safka

Για κρατήσεις παρακαλούμε καλέστε: 210-52 43 340
SAFKA Bar Restaurant – Nordic Cuisine
Μεγάλου Αλεξάνδρου 80-82, Κεραμεικός

πηγή:athinorama.gr

0