Μ

Μαλανδρένι, 04/08/2017

Το Κτήμα Σκούρα γιορτάζει τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017 παρουσιάζοντας την έκθεση γραφιστικών εργασιών από την Optimistic για το Κτήμα Σκούρα με τίτλο Optimistic Skouras.

Τα τελευταία δεκατρία χρόνια, οι Μεγάλες Μέρες Νεμέας γιορτάζουν τον τρύγο του Αγιωργίτικου, μίας από τις πιο δυναμικές και παγκόσμια ξακουστές αυτόχθονες ποικιλίες της ελληνικής γης στην ζώνη Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Nεμέα.

 

Το Κτήμα Σκούρα –συμμετέχει δυναμικά σε αυτόν τον θεσμό από το 2004 με διάφορες εκδηλώσεις κάθε χρόνο. Φέτος, μία από τις εκδηλώσεις στο Κτήμα που θα είναι ανοικτό στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 11πμ με 6μμ, είναι μια αναδρομική έκθεση γραφιστικών εργασιών της Ερωφίλης Καζάζη για το Κτήμα Σκούρα. Η Ερωφίλη Καζάζη, γραφίστρια αγγλοσαξωνικής παιδείας, ίδρυσε το δημιουργικό γραφείο Optimistic στην Αθήνα το 1992. Τα τελευταία 22 χρόνια συνεργάζεται στενά με το Κτήμα Σκούρα για την δημιουργία και τον σχεδιασμό πολυμορφικών γραφιστικών που καλύπτουν ανάγκες εταιρικής ταυτότητας, συσκευασιών προϊόντων, επικοινωνίας, προβολής και διαφήμισης. Η έκθεση παρουσιάζει επιλεγμένες γραφιστικές εργασίες που έχουν υλοποιηθεί από το 1995 μέχρι και αυτήν τη στιγμή και θα είναι ανοιχτή  για το κοινό από την Κυριακή 3 έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου. Ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή 9.00-15.00 και Σάββατο 10.30-18.00

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 7μμ. Θα ακολουθήσει βραδιά όπερας στον βαρελώνα του οινοποιείου με την σοπράνο Δήμητρα Τσιάπου, η οποία τον Φεβρουάριο του 2016 διακρίθηκε με το 1ο Βραβείο Μονωδίας στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής που διοργάνωσε ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Την Δήμητρα Τσιάπου θα συνοδεύσει ο Γιάννης Τσανακαλιώτης στο πιάνο. Την διοργάνωση της βραδιάς όπερας θα επιμεληθεί η εταιρεία United We Fly.

Θα ακολουθήσει το συνολικό πρόγραμμα για τις Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017 στο Κτήμα Σκούρα.

 

Δείτε Αναλυτικά το Πρόγραμμα εδώ……

See also:

  1. Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2017
  2. «ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΕΜΕΑΣ 2016»
  3. “Μεγάλες Μέρες”
    Νεμέας 2013
0