Ε

Επισκεφθείτε το Κτήμα Σκούρα στη Νεμέα

Οι εγκαταστάσεις στο Κτήμα Σκούρα προσφέρουν μια ξεχωριστή οινική εμπειρία . Σας περιμένουμε στο bistrot του Κτήματος να δοκιμάσετε τα λευκά μας κρασιά, να φλερτάρετε με τις ροζέ δημιουργίες μας και να εξερευνήσετε τις πολυσύνθετες ερυθρές μας ετικέτες.

Κατά την επίσκεψη σας στο Κτήμα Σκούρα αρχικά θα απολαύσετε μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου, στη συνέχεια θα μυηθείτε στο κρασί ανάλογα με τη γευσιγνωσία που θα επιλέξετε και εν τέλει μπορείτε να απολαύσετε τοπικά εδέσματα με θέα στη φύση. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ξενάγησης αναλύεται η ιστορία του οινοποιείου, η σημερινή της πορεία καθώς και λίγα λόγια για την ζώνη ονομασίας προέλευσης, Νεμέα. Στα στάδια της παραγωγής παρουσιάζονται σταδιακά η διαδικασία εμφιάλωσης, οινοποίησης και ωρίμανσης του κρασιού. Αφού τελειώσει η ξενάγηση, αναλύονται τα βήματα της γευσιγνωσίας και έχετε τη δυνατότητα ακόμα και με το πέρας της γευσιγνωσίας να παραμείνετε και να απολαύσετε τη θέα από τους αμπελώνες.

Καθημερινά σας προσφέρουμε γευσιγνωσίες και ξεναγήσεις κατόπιν ραντεβού.

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 με 16:00
Σάββατο 10:30 με 17
:30

Κυριακές και αργίες το οινοποιείο παραμένει κλειστό.

geysignosies

Κρατήσεις

Δηλώστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει να μας επισκεφθείτε κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, για περαιτέρω διευκρινίσεις και λεπτομέρειες και για να επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας.

Φόρμα Κράτησης

* Required fields

Θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης, όπως αιφνίδια αλλαγή προγραμματισμένης ξενάγησης.

Το ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ προστατεύει αυστηρά τα δεδομένα σας.

Σημειώσεις:
Η Ξενάγηση-Γευσιγνωσία, ακόμα κι αν έχει δηλωθεί από εσάς διαθέσιμη ημερομηνία, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν έχει προηγηθεί επιβεβαίωση από το Κτήμα Σκούρα.